Parjoggen Hofors

Steg 1 av 3
Sport:
Löpning
Distans:
3 km
Starttid:
söndag 2024-05-19 kl. 13:00
Plats:
Hofors
Arrangör:
Pris:
150 kr
Sista anmälan:
2024-05-19 11:00

Parjoggen i Hofors är ett återkommande motionslopp där du deltar i lag om två. Ni startar samtidigt vid Hammardammen i Hofors. Ni springer åt varsitt håll och där ni sedan möts runt dammen vänder ni. Men först överlämnas en stafettpinne från den ena till den andra som ett bevis på att ni möts. Sedan går ni i mål när båda har passerat mållinjen. Det ni är alltså först i mål när BÅDA är i mål. Svårare än så är det inte. Det är ca 3 km runt vackra Hammardammen.
Ni får nummerlapp och stafettpinne på plats.
Det finns ingen toalett eller möjlighet för ombyte vid tävlingsplatsen.
Deltagaravgift 150:- per lag. En person anmäler laget. Person ett kan skriva hela sitt namn där förnamnet ska stå och person tvås namn kan stå där efternamnet ska stå. På så vis blir ni båda anmälda. Man får delta två herrar, två damer, eller mix. Och det är ett perfekt lopp att göra tillsammans med sitt barn. Vill barnet inte springa själv åt sitt håll, tvinga med någon släkting så får de göra en insats.
Ni är välkomna att hämta nummerlappar från 12:15
Handikappbryggan vid Hammardammen. Det finns parkeringar i närheten om du kommer med bil. Det kommer INTE vara markerat runt dammen. Men det är hittills ingen som sprungit fel under alla år. Skulle du göra det kan du glädja dig vid att du är historisk.
Vid frågor och funderingar, kontakta Christian 070-3138812

Lägg till deltagare