Service - tidtagning, medaljer mm.

Med full service även kring tidtagning, medaljer och resultat är löparna i trygga händer. Ni fokuserar på det ni kan bäst, ert event. Vi sköter tekniken och postar tillbaka resultaten till löparna på Sveriges största löparsajt.

• Förstklassig, säker och elektronisk tidtagning
Mittlopp samarbetar med några av de största och bästa tidtagningsföretagen i landet. De sköter start, mellantider och slutresultat. Gemensamt publicerar vi resultaten på Sveriges största löparsajt - Jogg.se. Mellantider kan visas i de sociala träningsflödena och i löparnas dagböcker. Ert lopp får därmed extra publicitet och löprana uppmuntras med likes och kommentarer. En levande och sluten cirkel som ger er fler löpare till nästa år.

• Nummerlappar och knuten film med plats för era sponsorer
Att dra på sig nummerlappen är nåt speciellt. En särskild känsla som förhöjer ert lopp. Därför är det också en uppskattad placering för era sponsorer att synas på. era sponsorer får en chans att på plats och i sociala medier synas ihop med er och era glada löpare. För att ni skall kunna tjäna en extra slant på kalaset erbjuder vi därför alla våra nummerlappar med sponsorplats. Tanken är att de för er del skall gå från en kostnad till ännu en intäkt. Utöver det kan våra målfilmer, där löparna hittas på startnummer, ihop med specifika tidtagare, presenteras i samarbete med er sponsorer.

• Medaljer anpassade efter era önskemål runt halsen på varje löpare
En medalj skall anpassas till prestationen. Det tycker vi. Och löparna. Med anrika Lundgrens i Gräfsnäs i ryggen tar vi fram den medalj som passar ert lopp. Vi arbetar med alla tekniker såsom prägling, färgtryck och gravyr.

Vi har också möjligheten att ta fram unika medaljer till respektive löpare. Ett exempel skulle kunna vara att vi efter loppet graverar tiden och skickar den hem till löparen. Vi löser detta via anmälningssystemet och ni kan få betalt för medaljen av löparen.

• Resultaten direkt postade tillbaka till er och löparna på jogg.se
Ett resultat är mer en siffra. Det är en prestation som förtjänar uppmärksamhet. För er och löparna finns ingen bättre plats för sådan exponering än Jogg.se. Genom att posta mellantider i sociala träningsflöden, målgångar i varje löpares träningsdagbok samt resultatlistor hos er på sajten får löparna likes och kommentarer. Och ni får ett lopp som lever även utanför bansträckningen.