Steg 1 av 3

Gotland Triathlon 2021 - Barn & Ungdom till och med 15 år

Barn_Ungdom
100 m
2,5 km
1,2 km
lördag 2021-06-19 kl. 15:30
Slite, Gotland
150 kr
2021-06-07 23:59

Gotland Triathlon - sommarens roligaste tävling!

Vi simmar i havet, cyklar och springer i Slites omgivningar. Klasser och distanser så alla kan vara med, liten som stor, elit och motionär. Finns möjlighet att starta individuellt eller i lag.

Passa också på att bo precis vid tävlingen. Vi har ordnat fina rabatter på boenden och båtresa för dig och din familj om du är deltagare. Mer information hittar du på vår webbplats.

Välkommen till Gotland Triathlon 2021!

___________________________________________________________En riktig triathlonklass där tjejer och killar förväntas klara sig utan en vuxen assisterande under hela tävlingen. Vi kommer ha en grundlig genomgång med barnen innan tävlingen startar och har många hjälpsamma funktionärer som bistår barnen.

Notera att ungdomar som är 14-15 år kan delta i klassen Sprint - Ungdom 16-17 år. För det krävs dispens från tävlingsledningen, vänligen kontakta tävlingsledaren, tavlingsledare@gotlandtriathlon.se.

Goodiebag,diplom och finishertröja till alla som går i mål. Glöm inte ange storlek vid anmälan.

Notera att starttiden är preliminär. Exakt tid kommer meddelas i det tävlings-PM som läggs ut på webben ca en månad innan tävlingsdagen.

Lägg till deltagare