Atea TrailÖvik 6 km

Steg 1 av 3
Sport:
Löpning
Distans:
6 km
Starttid:
söndag 2024-06-30 kl. 11:50
Plats:
Själevad/Örnsköldsvik
Hemsida:
Arrangör:
Priser:
Herrar:
300 kr
Damer:
300 kr
Killar Född -06 eller senare:
200 kr
Tjejer Född -06 eller senare:
200 kr
Sista anmälan:
2024-06-28 23:59

ATEA TRAILÖVIK – RIKTIG TRAIL FÖR ALLA!
Atea TrailÖvik är loppet för dig som vill ha ett riktigt trailupplevelse i storslagen natur. Med 4 olika banor finns det ett lopp som passar alla, oavsett ambition, erfarenhet och förutsättning.

Du kan välja mellan 3 olika banlängder, 6 km, 12 km eller 22 km och oavsett vilket lopp du väljer så vill vi ge dig en utmaning i riktigt fin trailterräng. För dom allra yngsta finns även Mini trailen på 2 km som passar alla barn under 10 år.
Atea TrailÖvik är vad vi kallar ett ”truetrail” lopp där hela sträckan går på stigar, elljuspår eller i obanad terräng. Som löpare kommer du att få uppleva stigar som går genom urskog och över bäckraviner, myrmark och fina hällmarker.

Atea TrailÖvik 22 km ingår i år i Outnorth Trailtour.
Mer om Outnorth Trailtour finns att läsa på https://trailrunningsweden.se/trailtour/

Atea TrailÖvik 6km är loppet för dig som vill utmana dig själv med ett riktigt trailopp men inte vill springa fullt så långt. Den korta banan bjuder på fina trailstigar och fantstiska vyer från både Mycklingbergets och Svarttjärnsbergets toppar. Atea TrailÖvik 6km är helt enkelt ett lopp för alla.

Anmälningstiden tyvärr inte möjlig online längre

Anmälningstiden online är stängd. Möjlighet finns till anmälan på plats på arenan på tävlingsdagen fram till 30 minuter innan start.