Running for Beethoven 2024

Steg 1 av 3
Sport:
Löpning
Distans:
5 km
Starttid:
lördag 2024-06-15 kl. 14:00
Plats:
Södertälje
Pris:
299 kr
Sista anmälan:
2024-06-15 14:00

Running for Beethoven är det glädjerika loppet där du utmanar både dig själv och Ludwig van Beethoven! På scenen i Ytterjärna Kulturhus framför en fullstor symfoniorkester Beethovens berömda Ödessymfoni och ditt mål som löpare är att komma i mål innan symfonin är slut (drygt 30 minuter). Längs hela banan finns högtalare som direktsänder musiken och Beethoven själv kommer även synas bland löparna.

För dig som är löpare erbjuder vi rolig och social löpning genom ett musikaliskt landskap med unikt vackra omgivningar. Du kommer känna pulsen stegras i takt med den dramatiska musiken och uppleva lyckoruset i symfonins triumferande final. Få ett minne för livet i denna musik- och löparhappening!

Loppet går genom Ytterjärnas natursköna trädgårdar och kulturlandskap. Original-challengen är att springa just 5 kilometer till Beethovens 5e symfoni, men loppet har även en lugnare Gångklass (2,5 km) och en Springa-fortklass (7,5 km).

Mat och fika från lokala matproducenter kommer finnas till försäljning under dagen för de tävlande och deras publik. För de musikintresserade fortsätter sedan kvällen och helgen med kammarmusikfestivalen Fairplay Chamber Music

Avsluta gärna dagen med en härlig konsert. I din startavgift ingår en fribiljett till valfri konsert i stora salen under festivalen 14 - 18 juni. Biljetten gäller valfri dag/konsert i mån av plats och får inte överlåtas. För att boka din konsertbiljett mejla contact@jarnafestivalacademy.com eller i receptionen samma dag.

Running for Beethoven genomförs med stöd av Signatur.

Lägg till deltagare

Lägg till c/o