Sparbanken i Karlshamn Triathlon

Asarum, Blekinge

Vi kommer att genomföra tävlingen med vissa justeringar som vi gjort i samråd med polisen för att få tillstånd.

Vi gjort följande justeringar:

-Vi har funktionärer som säkerställer att ingen publik uppehåller sig i start och målområdet samt växlingsområdet.

-Publik kan endast röra sig utmed banan.Ingen kioskförsäljning.

-Färdiga startpaket med tidtagningschip, nummerlapp och badmössa hämtas ut i samband med registrering på parkeringsplats 1 km från tävlingsområdet. Ingen parkering i anslutning till tävlingsområdet.

-Racebreifing sker via digitalt utskick med e-post innan tävling.

09:30 - Barntävling med max 25 deltagare, som möjliggör föräldrar att assistera. Egen starttid och målgång innan sprintklass startar.

11:00 - Sprint och Olympisk distans, endast motionsklasser med max 50 deltagare totalt. När vi har 50 anmälningar sammanlagt i de två klasserna stänger vi anmälan.

Mvh Tävlingsledningen
Sparbanken i Karlshamns Triathlonlopp är känt för sin familjekänsla, för både erfarne som den oerfarne triathleten. Våga utmana dig och dina vänner i den magiska naturen runt Långasjönäs. Utmanande cykling utmed Graneforsvägen och kuperad löpning längs med Långasjön i Asarum.

Triathlontävlingarna går på lördagen den 5 september.

Barn & ungdomsklassen upp till 15 år är ett utmärkt tillfälle att prova på sin första triathlon för de yngsta. Starten sker i 2 omgångar, först 11-15 år och 3 min senare upp till 11 år. Simningen sker med följesimmare.

Tävlingsområdet är beläget vid Långasjönäs södra badplats och i direkt anslutning till simstarten, växlingsområdet, löpvarvning och målgång.

Mer detaljerad information tillhandahålls i god tid före tävlingsstart genom PM på vår hemsida: https://simklubben.kanslietonline.se/tavlingar/2020-sparbanken-i-karlshamn/triathlon/

Karlshamns SK Triathlon & Swimrun kommer även att arrangera Swimrun på söndagen. Mer info på vår hemsida.

Anmälningsavgifter Triathlon:
Vi använder prisstegring för startavgiften.
400 kr tom 30/6.
500 kr tom 28/8
600 kr för efteranmälan fram till start i mån av plats.

Varmt välkomna!