Steg 1 av 3

Hofors äventyrsduo

lördag 2021-10-02 kl. 10:00
Hofors
400 kr
2021-10-01 10:00

Hofors äventyrsduo (multisport light)
Regler: I lag om två personer och en cykel ska ni runt om i Hoforsskogarna plocka fyra stycken kontroller (väldigt enkel orientering). Ni får en karta i taget. När ni tagit kontrollen, och varit åter vid starten och redovisat detta, får ni nästa karta som leder er till ytterligare en kontroll.
Cykeln måste vara med laget hela tiden. Den får cyklas, dras, bäras men inte lämnas någonstans. Man får inte skjutsa, snodda eller knuffa med cykeln som redskap. Deltagarna i laget håller ihop, inte längre än 10 meters avstånd tack.
Dagarna innan tävlingen kommer ett mer fylligt tävlings-pm publiceras i evenemanget på Facebook.
Tävlingsområde: Vi utgår från värnaområdet i Hofors. Där har vi tävlingscentrum, start, mål. Det finns parkering, omklädningsrum och toaletter där och även möjlighet att fylla vatten.
Uppskattad tävlingslängd: Ca 21-22 km fågelvägen totalt alla kontroller tur och retur. Räkna dock med betydligt längre sträcka för er. Tiden är svår att uppskatta, men något lag som har otroligt bråttom kanske kan vara klar på 2.5 timme och några som inte stressar så mycket har att göra 4-5 timmar. Men som sagt det är bara uppskattningar från min sida. Jag kan ha fel.
Vid anmälan så anmäler enbart en deltagare sig och då betyder det att erat lag är anmält. Ange herr vid herrlag, dam vid damlag och annat vi mixlag.
Lag: Damlag, herrlag, mixlag
Kostnad: 400:- per lag
Utrustning obligatorisk: Cykel (helst mountainbike), mobil med tävlingsledningens nummer inlagt, första förband,
Utrustning rekommenderad: Cykelhjälm, vatten, punkteringskit eller extra slang, energi och vätska både vid växlingsplatsen och med er ut i skogen, glatt humör
Egen försäkring gäller. Kolla över den innan start.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.