Steg 1 av 3

Jättelångt 2019 - Jättelångt MTB 2019

 
Cykel
13 mil
lördag 2019-10-05 kl. 10:00
Norrtälje
650 kr
2019-09-29 12:00

Jättelångt är det uppskattade loppet i idyllisk Roslagsnatur. Många kilometrar av grusvägar, stigar, körvägar, hagar, skogar, stränder och hav ligger och väntar på er. Tävlingen följer Roslagsleden mellan Grisslehamn och Norrtälje och sträckan är totalt ca 70km. En stafettklass finns där sträckan delas på 5 etapper som är olika långa – alla har sitt Jättelångt!

Loppet ramas in av fantastiska omgivningar och banan är bitvis rejält utmanande med klapperstensfält och stigar. Det finns minst 5 välfyllda depåer utmed banan som sponsras av Ica Väddö samt lokala aktörer.

Närmare 130k episkt mtb-event med höstens skönaste inramning väntar på dig! Sträckan går från Öregrund till Norrtälje genom blandad terräng, från grus till fina tekniska stigar i vackra omgivningar. En grym dag på cykeln du inte vill missa!

Inramningen av Jättelångt Mtb-event är något utöver det vanliga. När säsongens flesta tävlingar är avklarade är det skönt att ha en långcykling att se fram emot. Efter målgång i Norrtälje väntar after-bike middag på Åtellet med riktig gott käk. Allt ingår förstås i anmälningsavgiften.

Starten kommer gå i Öregrund kl 10.00 och målgång är i Norrtälje där mat väntar alla cyklister.

Bansträckningen:
Det kommer vara övervägande små grusvägar, skogskörvägar och stigar. Asfalten står för ca 20%. Banan körs via GPX-fil som laddas ner på jattelangt.se

Transport:
Antingen löser man egen transport av cykel till starten i Öregrund eller så kan det bokas till vid anmälan mot en tilläggsavgift.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.

Partners