Sicklaloppet 2021

Sickla

Äntligen dags för höstens stora löparögonblick - Sicklaloppet.

Nu har du chansen att träna hela sommaren och äntligen få tävla när det är dags för Sicklaloppet i höst. Inom Järla Orientering längtar vi efter att få arrangera Sicklaloppet igen och planeringen inför 2021 års lopp den 19 september är i full gång.

Självklart följs Folkhälsomyndighetens direktiv noggrant från vår sida och vi hoppas att prognosen för att vi i september är framme i ett nytt ”normalläge” infaller. Då kan vi genomföra Sicklaloppet och hoppas att du vill delta vid höstens löparfest.

Säkerhet, rekommendationer och regelverk utifrån rådande pandemisituation ligger till grund för arrangemangets genomförande.

Anpassningar utifrån pandemiläget från Folkhälsomyndigheten anger hur många startande vi kan ha per lopp. Först till kvarnprincipen gäller för startplats.

Om vi ställer in loppet med anledning av Covid-19 restriktioner kan startavgift återbetalas reducerat med en administrativ kostnad om 45 kr. Information om återbetalning anges vid meddelande att beslut tagits om inställt lopp.

Loppen som arrangeras 2021 är:
- Sicklaloppet 10 km - Naturskön sträcka längs Sickla och Hammarby Sjöstads stränder.
- Lilla Sicklaloppet 1,5 km - för barn och ungdomar upp till och med 12 år.
- Mini Sickla 600 m - för barn upp till 6 år.

Håll igång med träningen och ta hand om dig!

---------