Holmsjö Triathlon 2020

Holmsjö

Holmsjö Triathlon kör som bestämt den 25 juli, fast med flexibla lösningar. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens råd och ta ytterligare hänsyn för att hindra smittspridning om så behövs. Så länge inte utegångsförbud råder finns möjligheten att göra det vi står för: uppmuntra folk att motionera, att prova på triathlonsporten och utmana sina gränser på ett säkert sätt.

Allt är möjligt om man är anpassningsbar och hjälps åt! Vi kommer att ordna enmanslopp om det blir nödvändigt, lopp i små eller mellanstora grupper om det är säkert eller ett större lopp om sådana tillåts. Det kan bli säkrast att bara erbjuda platser till deltagare från närområdet, och det kan visa sig säkert att ta emot även er från andra regioner.

Barnen och mini-tri-deltagarna är vår prioritet men organisationen kommer att vara beredd om det blir möjligt att erbjuda även olympisk klass. Ingen kommer att bli utan hembakta bullar.

Flexibiliteten skapar vi genom att fatta beslut om vad ett säkert lopp kräver så nära start som möjligt: Utifrån den information vi har vid midsommar bestämmer vi vilka av distanserna som går att genomföra och hur loppen kan organiseras säkert. Innan dess kommer det inte gå att anmäla sig.

Vi gör det allra bästa Holmsjö kan bjuda på den 25 juli. Är du flexibel och vill göra det allra bästa du kan med? Märk i så fall den 25 juli i din kalender och var beredd på att anmälan öppnar, här och i STF:s tävlingskalender runt midsommar. Hur tar vi hand om oss själva och varandra till dess? Vi tränar – ofta och utomhus – vi är flexibla när det känns krångligt och vi hjälps åt!

Holmsjö Triathlon är en del av Sillhövda AIK och är sanktionerad av Svenska Triathlonförbundet. Start, mål och växling ligger vid Bredasjöns idrottsplats i Holmsjö, Karlskrona kommun. Där finns omklädningsrum och parkering.

Loppen är natursköna och erbjuder kuperad cykling på asfalt och löpning med alla tävlande på samma vändbana. Blandningen av motionärer, elitidrottare och glada barn är loppets signum.