Fredsloppet 2021 - Där du vill!

Där du är

Har du inte möjlighet att delta på någon speciell plats? Delta där du är och gå din promenad eller spring din runda för fred och solidaritet när det passar dig. Har du möjlighet, ta en bild, lägg ut på sociala medier och tagga med #fredsloppet . Vill du ha medalj och nummerlapp så skicka ett mail till oss på fredsloppet@proletarenff.se med vart du vill få det skickat.

Priser
Födda -04 och yngre = 50 kr
Födda -03 och äldre = 200 kr

Stöd Fredsloppsinsamlingen genom att sätta in valfritt belopp på PG 947581-5 eller swisha 123 533 33 64. Överskottet från Fredsloppet går alltid till organisationer som på olika sätt kämpar mot krig, utsugning och förtryck.

Saknar du möjlighet att betala med kort över internet, SWISH eller har tekniska problem av andra skäl? Inga problem, vi kan hjälpa dig med en manuell anmälan. Gör så här!
1. Skriv ett e-post till fredsloppet@proletarenff.se där du uppger för- och efternamn, klass och avgift för alla de personer du önskar anmäla.
2. Sätt in summan av avgifterna på Fredsloppets plusgiro 947581-5, skriv din e-postadress eller ditt för- och efternamn som meddelande på betalningen.
3. När vi registrerat din anmälan i registret svarar vi på ditt e-post med en bekräftelse.

Kontakt
E-post: fredsloppet@proletarenff.se
Facebook: https://www.facebook.com/fredsloppet/