Steg 1 av 3

Holmsjö Triathlon 2019 - Sprint TÄVLINGSKLASS

Sprint
750 m
20 km
5 km
lördag 2019-07-27 kl. 15:00
Holmsjö
500 kr
2019-07-21 23:59

Holmsjö Triathlon är en del av Sillhövda AIK och körs via Svenska Triathlonförbundet. Start, mål och växling ligger vid Bredasjöns idrottsplats i Holmsjö, Karlskrona kommun. Där finns omklädningsrum och parkering.

Simningen sker i den lilla sjön Bredasjön, med god och varm vattenkvalitet. Vi tillåter alltid våtdräkt. Loppen är natursköna och erbjuder kuperad cykling på asfalt och löpning med alla tävlande på samma vändbana. Alla deltagare har ett chip för tidtagning.

Guidning och hjälp ges till förstagångstävlande. Professionellt- och säkerhetsinriktad organisation gör loppet smidigt även för elitidrottare. Barn stöttas på barns villkor: lekfullt och respektfullt.
Blandningen av motionärer, elitidrottare och glada barn är loppets signum.

Deltagare måste kunna följa trafikregler i tävlingssituationen och barn som inte kan det får endast delta i målsmans sällskap.

Vid målgång serveras hembakta bullar och varm eller kall dryck. I Holmsjö finns både restaurang och affär med generösa öppettider. Vid tävlingsplatsen serveras enklare mat och fika i kiosken 9.30-18.30. Här finns picknickbord för egna matsäckar, både under tak och vid strandkanten.


Simningen startar på strandkanten vid vattenlinjen och ett varv moturs runt bojarna innan uppgång vid växlingsområdet.
Cykling längs asfalterad vändbana. Drafting är inte tillåtet.
Löpning längs asfalterad vändbana. Dricka och energi serveras i växlingsområdet och längs löpbanan.

Tävlingslicens tecknas på årsbasis via Svenska Triathlonförbundet (STF) eller köps på plats som endagslicens. Medlemskap i Holmsjö Triathlons moderklubb SAIK går att teckna, mer info på hemsidan www.holmsjotriathlon.se.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.

Partners